top of page

Waarom Rawroots Organic de beste shampoo / verzorging lijn is voor je dreadlocks !

Bijgewerkt op: 28 feb. 2021

Mijn eerste blog !


Hierin vertel ik over Rawroots organic ; Het dreadlock merk die ik al jaren gebruik.

Ik vind de producten zo fijn, om een aantal redenen.

De eerste is de geur ! Deze is lekker natuurlijk, en je hebt na het wassen niet het gevoel dat er een parfum lucht boven je hoofd zweeft.

Wat ik wel ruik, is zacht en lekker :)

De tweede reden dat dit DE shampoo voor mij is het gedachtegoed achter het merk. Wat dan ook met trots vertellen en ik graag doorgeef : ' The mission behind Raw Roots is simple, understand your ingredients list!'


En daarom heb ik de ingrediënten lijst ook duidelijk op mijn site vermeld :

Dit verteld Lisa de maker van Rawroots over haar merk ;

''Alles is handgemaakt in Denemarken'' Al mijn producten worden in kleine batches met de hand gemaakt in een van onze labs. Ik zou graag veel mooie certificeringen willen hebben, maar aangezien deze een fortuin kosten, zou ik dit budget liever gebruiken om producten te ontwikkelen en te verbeteren. Maar ik kan garanderen dat alle RAW ROOTs veganistisch, dierproefvrij en zo natuurlijk en biologisch mogelijk zijn.

ingrediënten om te begrijpen! Voor mij is het belangrijk om te zien en te weten wat de producten bevatten. Er is niets verborgen achter chemische en lange namen. De ingrediëntenlijsten zijn voor iedereen begrijpelijk, maar hoewel de ingrediënten natuurlijk zijn, kunnen ze een chemische naam hebben,dan wordt het ingrediënt vervolgens tussen (haakjes) beschreven.


De laatste en ook zeker een belangrijke reden voor mij is dat naast dit alles het merk ook volledig verpakt wordt op een natuurlijke wijze.


De verpakking; Rawroots vindt het erg belangrijk dat alle producten duurzaam zijn verpakt . Daarom hebben ze ervoor gekozen om alleproducten te verpakken in verpakkingen die op een natuurvriendelijke manier zijn geproduceerd. Wanneer je de producten ontvangt, zult u merken dat ze ofwel gemaakt zijn van 100% gerecycled plastic, ofwel in glazen containers. Daarnaast vind je er ook details van bamboe. De dozen waarin u onze pakketten ontvangt, zijn FSC-gecertificeerd en onze verpakkingstape is gemaakt van papier in plaats van de klassieke plastic variant. Recycling of upcycling In plaats van de verpakking gewoon bij het afval te gooien, raden we u aan deze op een leukere en gemakkelijkere manier te recyclen. De kleine glazen bakjes waarin de huidverzorgingsproducten worden geleverd, zijn ideaal voor kleine opslag, zoals sieraden of medicijnen die je in je tas hebt zitten. Ze kunnen ook gemakkelijk gebruikt worden voor de kinderkamer, bijvoorbeeld voor speeldeeg of kralen.in mijn volgende blog vertel ik inhoudelijk meer over de verschillen in producten van Rawroots!


99 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page